top of page
Werkwijze

IIn mijn praktijk werk ik vanuit het principe dat alles energie is. Alle therapievormen die ik aanbied zijn energetisch, en werken voornamelijk door op de onbewuste lagen van je 'zijn'. Het is mijn overtuiging daar de meeste winst te behalen valt. Daarnaast kijk ik altijd naar de oorzaak van klachten in plaats van je iets aan te bieden als symptoombestrijding.
Ik hou ervan om (veel) dieper te kijken dan wat de oppervlakte laat zien.

 

Omdat ik in mijn praktijk verschillende therapievormen aanbied, kan het soms lastig zijn om te bepalen welke vorm bij je past. Daar kan ik je bij helpen. Aan het begin van een consult gaan we altijd even in gesprek. Waar je ook voor komt, het is eerst belangrijk je klachten in kaart te brengen en te kijken wat er op dat moment speelt. Daarna gaan we bepalen wat op dat moment de beste behandeling voor je is. Meestal wordt snel duidelijk welk van de therapievormen het meest past bij jou en je vraagstuk. Je kunt zelf aangeven waar je voorkeur (intuïtief) naar uit gaat, maar ik kan je ook advies geven of uittesten uit waar je onderbewustzijn de prioriteit aan geeft. 

Ongeacht je keuze maak ik tijdens een consult natuurlijk gebruik van alle kennis en ervaring die het beoefenen van de verschillende therapievormen mij heeft gebracht. Wanneer het nodig is combineer ik verschillende vormen met elkaar, altijd in overleg met jou. Mijn doel is om samen tot de best mogelijke behandeling te komen.

 

Voor het energetisch testen maak ik gebruik van een biotensor, die reageert op jouw energie. Zo komen we snel bij de oorzaak van de klacht, waardoor we weer dingen in beweging kunnen gaan zetten.

 

INTEGRALE THERAPIE EN COACHING
bottom of page