top of page
VortexHealing®

VortexHealing® is een vorm van energetische therapie, die overal voor ingezet kan worden. De energie waarmee ik werk wordt via mij doorgegeven aan de client. Wanneer je een sessie krijgt, lig je op een behandeltafel om dit in alle rust te kunnen ontvangen. VortexHealing® werkt met ‘goddelijke’ energie. Dit heeft niks te maken met religie, maar met de energie waarin alles een is, de bron van alles, het universum.. Hoe je het ook noemt, je kunt het beschouwen als allesomvattende, spirituele energie.

Hoe werkt het?


In onze wereld is alles energie, en daarmee is alles ook veranderlijk. Ook al lijkt dat soms niet zo. Door het toevoegen van bepaalde energie kun je andere energie transformeren. In het geval van healing gebruiken we dat principe natuurlijk om klachten te verhelpen, maar bijvoorbeeld ook om je systeem in het algemeen te ontspannen of versterken.
Het grote voordeel voor jou als client is dat je er zelf niet actief aan hoeft mee te doen. Je hoeft niet te denken, je hoeft niet te praten, je hoeft alleen je alleen maar open te stellen om te ontvangen.
Voor de meeste mensen is een healingsessie een ontspannende ervaring, waarbij soms achteraf een hoop loskomt, maar soms ook helemaal niet.

 


Spiritueel ontwaken


VortexHealing® wordt beschouwd als een healingwijze én een pad naar spiritueel ontwaken.  Een healingsessie kan ook worden gegeven met het doel dit ontwaken te versnellen.
Met spiritueel ontwaken wordt bedoeld: leven vanuit het besef dat alles één is en dat je hier een natuurlijk onderdeel van bent. De meeste mensen ervaren zichzelf als een op zichzelf staand wezen, afgescheiden van de rest van de wereld. We hebben allemaal een gevoelsmatige identiteit die wordt gevormd door herinneringen en ervaringen. VortexHealing® biedt een manier om los te komen van emotionele bagage en patronen die je gevoel van afscheidenheid in stand houden. Het is een proces van ontwaken tot je ware zelf. Dat brengt innerlijke rust, vrijheid en een gevoel van verbinding met de wereld om je heen.

INTEGRALE THERAPIE EN COACHING
bottom of page